Růžový sirup v romantickém designu
Jablonecká společnost Kitl představila svůj nejnovější produkt, Kitl Syrob Růžový květ, který intenzivně voní i chutná po růžích. Jako první na světě zde použili ke konzervaci silice z růžových lístků. Na trh tak přichází ojedinělý sirup, který neobsahuje žádné konzervanty. Na vývoji této pokrokové technologie se spolupodíleli odborníci z Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze a Výzkumného ústavu potravinářského v Praze.
Etikety na Kitl Syrob Růžový květ byly vyrobeny naší společností pomocí UV flexotiskové technologie, která zaručuje výbornou stálost barev. Použitá transparentní polypropylená fólie s průhledným lepidlem etiketám dodává dokonale čirý vzhled (tzv. no-label look). Detaily růží v jemně růžové barvě, které byly zvýrazněny nánosem 3D laku, vytvářejí dojem paličkované krajky. Etiketa působí romanticky a skvěle tak doplňuje jedinečnost přírodního produktu uvnitř.
Limitovaná edice bude dostupná pouze v omezeném období mezi dvěma svátky lásky – sv. Valentýnem a Prvním májem.